DU SOM KUND

Du som kund


Vi vill att du som vår kund ska kunna känna dig trygg och att du kan lita på oss när det gäller det som har med ditt butikssystem att göra. Därför har vi byggt upp ett antal tjänster som du kan använda dig av.

För våra kunder är det oftast viktigt att omgående komma igång och dämed direkt få  avkastning på den gjorda investeringen. Det är bråttom att få in information i det nya systemet. Fackhandelsdata har därför en egen stor produktdatabas med många olika leverantörers priser- och artiklar som kan kopieras in och användas för försäljning redan från dag 1. Du och dina huvudleverantörer kan komplettera upp med fler register, t ex i Excelformat, som vi är behjälpliga med att läsa in.

Ditt gamla datasystem kan innehålla användbara adressregister till kunder och leverantörer. Dessa register kan våra konsulter ofta hjälpa dig med att importera till ditt nya system. Kanske hade du också ett pris- och rabattsystem som du vill bibehålla. Vi hjälper dig att översätta denna prisstruktur till ditt nya system så att det fungerar ännu bättre. Rätt pris på rätt vara till rätt kund!

När systemet sedan har varit i drift och det är dags att börja analysera och dra nytta av den statistik som nu finns för att göra din butik ännu lönsammare, så har vi för detta ändamål särskilda kurser om du önskar stöd och hjälp i ditt analysarbete.

Inventering ingår i våra olika lösningar och då med eller utan handdatorer. Men för att inventeringen skall göra alla nöjda (även revisorn) så måste inköpspriserna vara korrekta. Detta hjälper vi dig med genom att vår prisdatabas har funktioner för att lägga in olika rabattmodeller / kundkort som dina leverantörer har. Genom denna funktion så får du ett mer korrekt inköpspris när du hämtar hem uppdaterade pris- och artikelregister.

För den så viktiga och nödvändiga säkerhetskopieringen så använder vi en tjänst som gör att systemet automatiskt varje natt skickar iväg en kopia som sparas i ett bergrum säkert från brand och tjuvar. Större företag och organisationer kan också placera sin serverpark där och få ett ännu säkrare system. När det gäller säkerhet så är det ofta en kostnadsfråga för hur säkert man ska bygga sitt system. Vår ambition är att ge mesta möjliga driftsäkerhet per nedlagd krona.

Kontakta oss så kan vi berätta mer